Konsultacijos kituose miestuose:

Naujienos ir informacija

Esmeraldos dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Esmeraldos dietaDaugelis skaitė Viktoro Hugo knygą „Paryžiaus katedros kuprius“ ir žavėjosi čigone Esmeralda, kuri savo grakštumu, lieknumu ir grožiu apsuko galvą ne vienam. Norite ir jūs lieknos talijos? Siekiate grakščios figūros? Tokiu atveju galite išbandyti Esmeraldos dietą, kurią sudaro keturi etapai.

Skaityti daugiau

Ananasų dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Ananasų dietaJei gundo mintis, kad jūsų svoris kris, o mėgstamo vaisiaus galėsite valgyti kiek tik norėsite, siūlome laikytis ananasų dietos.

Skaityti daugiau

Košių dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Košių dietaKuo patraukli košių dieta? Sakoma, kad sveikame kūne gyvena sveika siela, tad, jei norite būti sveiki ir kupini energijos, jūsų mitybos pagrindą turėtų sudaryti kruopos ir patiekalai iš grūdinių kultūrų, nes jie itin naudingi dėl savyje turimų skaidulinių medžiagų.

Skaityti daugiau

Bado dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Bado dietaBado dieta yra itin ekstremalus dietos variantas, todėl norint jos lakytis privalu kreiptis į gydytoją dietologą, kuris visą dietos laikotarpį sektų jūsų sveikatą ir jos pokyčius.

Skaityti daugiau

Daržovių dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Daržovių dietaDaržovių dietos principas itin panašus į vaisių dietos. Per dieną reikia suvalgyti apie 1,5 kg pasirinktų virtų arba šviežių daržovių. Jei per sudėtinga valgyti tik daržoves į daržovių dietos lieknėjimo programą galite įtraukti ir šviežius vaisius, neriebų pieną, jogurtą, varškę ar kefyrą, avižinius arba kukurūzų dribsnius.

Skaityti daugiau

Organizmo valymo dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Organizmo valymo dietaDėl nuolatinio skubėjimo ir netinkamos mitybos lėtėja medžiagų apykaita, organizme kaupiasi nuodingos medžiagos ir šlakai, todėl kartais naudinga išvalyti organizmą ir pašalinti iš jo nuodingas medžiagas.

Skaityti daugiau

Sulčių dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Sulčių dietaKas yra žinoma apie sulčių dietą? Prieš pradedant laikytis sulčių dietos naudinga kelias dienas prieš tai paruošti organizmą ir atsisakyti mėsos, cukraus, pieno produktų, kavos, patartina gerti daugiau vandens ir valgyti daugiau daržovių. Kai organizmas paruoštas, seka penkių dienų sulčių dieta.

Skaityti daugiau

Kremliaus dieta ir gydytojo dietologo atsiliepimas

Kremliaus dietaKaip ir daugelio kitų Kremliaus dietos paslaptis – ribojamas gaunamų angliavandenių kiekis. Laikantis Kremliaus dietos apriboti reikėtų ryžių, cukraus ir miltinių patiekalų vartojimą, griežtai draudžiama vartoti košes, bulves, saldžias uogas, limonadą, likerį, alų, pieno kokteilius, bananus, makaronus.

Skaityti daugiau