Konsultacijos kituose miestuose:

Naujienos ir informacija

Efektyviausia (veiksmingiausia) dieta - kas tai?

Efektyviausia dietaDažnai mėginame atrasti efektyviausią (veiksmingą) dietą, kuri leistų greitai sumažinti svorį ir griebiamės įvairių siūlomų būdų kiekvieną kartą tikėdamiesi, jog tai pagaliau padės. Užtenka eksperimentuoti su savo kūnu, kreipkitės pagalbos į profesionalus - Vilniaus dietologijos centro gydytojus dietologus.

Skaityti daugiau

Oda ir mityba

Oda ir mitybaNorėdami turėti gražią odą, stiprinkite širdį, kontroliuokite svorį ir būkite geros nuotaikos. Visa tai galite pasiekti pakankamai išsimiegodami, reguliariai mankštindamiesi ir sveikai maitindamiesi. Tai gi vien tik kremai be sveikos mitybos ir gyvensenos nepadės išsaugoti gražios odos. Oda daug ką atskleidžia apie jūsų mitybą ir sveikatos būklę.

Skaityti daugiau

Gydytojo dietologo konsultacija Klaipėdoje

Gydytojo dietologo konsultacija KlaipėdojeMaloniai pranešame, jog gyd. dietologė Eglė Kliukaitė pacientus konsultuos Klaipėdoje, Vilniaus lazerinės dermatologijos centre, adresu - Minijos g. 91, Klaipėda.
Būtina išankstinė registracija tel.: 8-659-57976

Skaityti daugiau

Kaip maitintis per šventes: 10 valgymo patarimų

Kiekvienas iš mūsų su nekantrumu laukiame švenčių. Tačiau, kaip nepersivalgyti ir išlaikyti sveiką svorį, o kam reikia ir netekti svorio per šias šventes?

Skaityti daugiau

Sveika vaikų mityba

Sveika vaikų mitybaVaikas (nuo 2 m. amžiaus) turėtų valgyti 5-6 kartus per dieną (pusryčiai, pietūs, vakarienė ir du - trys užkandžiai), rekomenduojama, kad per pusryčius ir pietus būtų gaunama daugiau nei du trečdaliai paros raciono kalorijų, o vakarienei mažiau nei trečdalis.

Skaityti daugiau

Dietos nėra veiksmingos?

Dietų laikymasis šiais laikais yra taip pat populiaru kaip turėti „Iphone“ telefoną ar „Apple“ kompiuterį. Tai tampa tiesiog mados reikalu. Tik ar visada mada atitinka tikrovę, yra praktiška ir teisinga?

Skaityti daugiau

Kineziterapijos nauda

kineziterapijos naudaKINEZITERAPIJOS NAUDA
Kineziterapija yra kompleksinio nutukimo gydymo dalis ir skiriama esant bet kokiai nutukimo formai ir laipsniui.

Skaityti daugiau

Kruopos, jų nauda

Kruopos itin maistingas, vertingas ir lengvai virškinamas maisto produktas, gaminamas iš skaldytų, lukštentų ar kitaip apdorotų grūdų. Naujoje maisto piramidėje grūdiniai produktai ir kruopos dalinasi apatine pakopa su daržovėmis ir vaisiais. Jų rekomenduojama valgyti kelis kartus per dieną.

Skaityti daugiau